Wij gebruiken cookies. accepteer

West-Afrikaans gitaarspel op het hoogste niveau op de derde dag van Helden in het Park met Bamba Wassoulou Groove!

Donderdag wordt het vollebak zomer! Ideaal voor een Afrikaanse avond op Helden in het Park, met concerten van Bamba Wassoulou Groove en Afro Cluster en een dj-set van mustik & Ball.

BAMBA WASSOULOU GROOVE

22:00 BAMBA WASSOULOU GROOVE
De vijf bandleden van Bamba Wassoulou Groove kennen de kracht van hypnotiserende Malinese grooves. Gitaristen Moussa en Mamadou Diabaté wisselen psychedelische, bluesy gitaarriffs af met opmerkelijke solo’s, terwijl de stem van frontman Ousmane Diakité barst van de soul. Bereid je dus voor op West-Afrikaans gitaarspel op het hoogste niveau. Met de ogen dicht waan je je zo in het hete Bamako!

AFRO CLUSTER

20:00 AFRO CLUSTER
Afro Cluster laat zich inspireren door West-Afrikaanse funk, afrobeat en hiphop uit de ‘golden age’. De band brengt een boodschap van liefde en hoop in een wereld die steeds vijandiger wordt. In de muziek hoor je stevige ritmes en jazzy refreinen, afgetopt met inspirerende teksten van mc Skunkadelic. Afro Cluster is met voorsprong “one of the finest live bands in Wales”, aldus BBC.

mustik & Ball

20:00 - 02:00 MUSTIK & BALL
Dj mustik draait een eclectische mix van jazz, funk, soul, balearic, hiphop, latin, afro en vele andere genres. De rode draad doorheen de sets van dj Ball is een feelgood-vibe met vooral veel funk, soul, afrobeat en house. Kortom, de ideale combo voor een zomers feestje!

Mayito Rivera

HERBELEEF DAG 2
Er werd bijzonder veel gedanst op de tweede dag van Helden in het Park! De muziek van Mayito Rivera & Sons of Cuba en Pambelé en de plaatjes van Tweeden Asem bleken waren de ideale soundtrack voor een uitbundig feest!

HIHP 2023

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00. De optredens eindigen rond middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Alle praktische info over onder andere de bereikbaarheid, eten en drinken, herbruikbare bekers en waarborgen kan je nalezen op de website van Helden in het Park.

Volg Helden in het Park op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP2023. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Tot donderdag!