Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 03.11.2023
Comm'Unité

Comm'Unité

comm'unité

Tijdens Comm'Unité vieren muziekclub N9 en Vermeylenfonds Meetjesland feest, samen met de bewoners van het Rode Kruis opvangcentrum Eeklo.

Pay what you want

Pay what you want

Voor een 'Pay what you want' evenement betaal je niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En bovendien beslis je zelf hoeveel. Jij bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is!

pay what you want

COMM'UNITÉ: CHOUK BWA & THE ÅNGSTRÖMERS + DJ LUKE BATARANG

Haïtiaanse ritmes

De Haitiaanse traditionele voodooband Chouk Bwa leerde het Brusselse elektronische duo The Ångströmers kennen in 2016. In 2018 stonden ze voor het eerst samen op een podium en twee jaar later brachten ze hun eerste gezamelijke album ‘Vodou Alé’ uit. In oktober van dit jaar staat de release van opvolger ‘Somanti’ gepland, opnieuw via Bongo Joe Records.

Chouk Bwa & The Ångströmers laten traditionele en hedendaagse sounds blenden. De modulaire synths en andere vintage elektronische instrumenten van The Ångströmers voegen een nieuwe dimensie toe aan Haitiaanse ritmes van Chouk Bwa, maar het is nog steeds de groove en het fluïde tempo van die laatsten die de kern van de muziek bepalen. Laptops en drummachines zijn dan ook uit den boze op het podium. Het resultaat is feestelijk en heel erg dansbaar. In your face!

Plaatjes voor en na door dj Luke Batarang. Sinds midden jaren ‘80 is hij een verwoed muziekverzamelaar. De ene avond draait hij non-stop rockabilly boppers, de andere avond is het al freejazz of reggae wat de klok slaat. All killers, no fillers is zijn motto!

PAY WHAT YOU WANT
We draaien het toegangssysteem om. Je betaalt niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En je beslist zelf hoeveel. Je bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs!

Tijdens Comm'Unité vieren muziekclub N9 en Vermeylenfonds Meetjesland feest, samen met de bewoners van het Rode Kruis Opvangcentrum. Voor aanvang van het concert organiseren we een Volkskeuken in N9 fabriek.

foto Chouk Bwa & The Ångströmers © Davide Belotti
 

Dj Luke Batarang (BE)

Sinds midden jaren ‘80 is dj luke batarang een verwoed muziekverzamelaar. De ene avond draait hij non-stop rockabilly boppers, de andere avond is het al freejazz of reggae wat de klok slaat. All killers, no fillers is zijn motto! foto Luke Batarang © Jürgen Dhont

Lees meer

CHOUK BWA & THE ÅNGSTRÖMERS (BE)

From May to August 2022, the Chouk Bwa & The Ångströmers team went finally back on stage. Playing about thirty concerts in Europe they took the opportunity to record their live set. The connection between the two parts, vodou tradition on one hand, analog electronic rays on the other, is even mo…

Lees meer

Pay What You Want

staand concert

vrijdag 03.11.2023
20:00 deuren + dj Luke Batarang
20:30 Chouk Bwa & The Ångströmers

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo