Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 06.09.2024

EEKLO TRAP'T AF

Studentenfestival

met onder andere Madd9, Blauw, Oski en Flo Windey ft Skyve

Op vrijdag 6 september vindt voor de derde maal het studentenfestival ‘(Eeklo) Trap’t Af’ plaats aan de achterzijde van het Sportpark (BL Pussemierstraat 157). Tussen 15.30 uur en middernacht geven talrijke (lokale) artiesten het beste van zichzelf.

Voor een symbolische euro krijgen de jongeren toegang tot het festivalterrein en naast de vele DJ-sets en optredens, wordt er ook randanimatie voorzien. Minimumleeftijd om toegang te krijgen tot het festivalterrein is 12 jaar.

We gaan van start om 17.00 uur met Madd9, een opkomend talent in de hiphopscene. Met zijn scherp gevoel voor muzikale combinaties weet hij een uniek geluid te creëren die de grenzen van het genre overstijgt. Het Maldegemse DJ-duo Tiboner zorgt ervoor dat we al een eerste keer de beentjes kunnen losgooien. Nadien dansen we verder met nog meer lokaal talent: BLAUW klinkt als een verse wind binnen de elektro-pop. Met een band vol conservatoriummuzikanten zeker de moeite om te ontdekken.

Karakals steekt met haar aanstekelijke energie de avond helemaal in vuur en vlam. Met een set gevuld met commerciële hits en energieke muzikale bewerkingen brengt ze het feestje naar een hoger niveau! Nu de stem helemaal opgewarmd is zijn we klaar voor OSKI: een jonge, maar veelbelovende pop-rap artiest én producer. Hij werkte al met heel wat topartiesten samen en is nu ook klaar om zijn eigen muziek wereldwijd te verspreiden.

We sluiten de avond af met Flo Windey ft Skyve, met hun mix van levendige beats en onvergetelijke momenten laten ze het plein voor de laatste keer barsten van energie. Een ongeëvenaarde ervaring die je moet meemaken!

Verschillende organisaties slaan de handen in elkaar om dit festival te realiseren: jeugdhuis De Route, de stedelijke jeugddienst, sportdienst en dienst evenementen, muziekclub N9, cultuurcentrum De Herbakker en Flandria Drinks. De stad financiert het evenement en zorgt ook voor materiële en personele ondersteuning. Ook de drie Eeklose secundaire scholen ondersteunen Trap’t Af.

De voorgaande edities leerden ons dat de jongeren weten hoe ze moeten feesten! De diverse partners willen hen dan ook de kans geven om de zomer in stijl af te sluiten op dit fantastisch evenement.

Kom dus op 6 september zeker het schooljaar mee aftrappen!

Trap 't Af 2024

Alle info op www.eeklo.be/traptaf.

€1

vrijdag 06.09.2024
15:30 deuren
17:00 Madd9
18:00 Tiboner
19:00 Blauw
20.00 Karakals
21:15 Oski
22:30 Flo Windey ft. Skyve
00:00 TRAP'Tafterparty @JH De Route met DJ FXDER

Sportpark Eeklo
B.L. Pussemierstraat 157
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo