Wij gebruiken cookies. accepteer

do 28.11.2024
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg, NL) en muziekclub N9 (Eeklo, BE).

JASPER STEVERLINCK

Nieuw album: 'The Healing'

LANDROVERS @ DE SPOT

De Belgische singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige, melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren '90 als leadzanger van rockband Arid, waarmee hij grote successen boekte in België en daarbuiten. Na het succes van Arid begon Steverlinck aan een solocarrière en bracht hij meerdere albums uit.

Op dit moment werkt Steverlinck aan een nieuwe plaat 'The Healing'. De eerste single genaamd 'Nashville Tears' is inmiddels al te beluisteren. Met een knipoog naar Nashville, de bakermat van countrymuziek, omarmt Steverlinck de thema's van hartzeer en nostalgie. Met zijn getalenteerde pianist Valentijn Elsen heeft Steverlinck al honderden concerten gegeven in het kader van zijn vorige langspeler 'Night Prayer'.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS en vindt plaats in De Spot in Middelburg (Nederland). Meer info over dit concert vind je op de website van De Spot

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens: De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Jasper Steverlinck (BE)

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige, melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren '90 als leadzanger van rockband Arid, waarmee hij grote successen boekte in België en daarbuiten. Na het succes van Arid …

Lees meer

VVK: €26
Tickets worden verkocht door De Spot

staand concert

donderdag 28.11.2024
20:00 deuren
20:30 start

De Spot
Beddewijkstraat 15
4331 Middelburg
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo