Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 29.08.2021
i.s.m. CC Evergem

i.s.m. CC Evergem

Dit concert is een samenwerking met CC Evergem.

CC Evergem

muziekclub N9 op Kasteeldomein van Wippelgem: JASPER STEVERLINCK

Songwriting in de puurste vorm

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn: bij de essentie. Op zijn laatste album ‘Night Prayer’ (2018) draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Dat hij een fenomenaal zanger is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar als songschrijver heeft hij zo’n reuzensprong gemaakt, dat hij je helemaal van je sokken blaast.

Live is Jasper Steverlinck niet minder dan indrukwekkend. Hij brengt songs van zijn laatste plaat én licht een tipje van de sluier van een nieuw album dat in de loop van 2022 zal uitkomen. Verwacht rauwe emoties en herkenbare gevoelens.

Support TBA.

foto Jasper Steverlinck © Tom Gorre

#CORONAPROOF
Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je groep. Tijdens het concert zullen de dan geldende coronaregels van toepassing zijn.

Jasper Steverlinck (BE)

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn. Bij de essentie. Op Night Prayer draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Niets in de handen, niets in de mouwen. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties. En ook live snijdt hij alle balast weg, zodat nu…

Lees meer

VVK: €27
ADK: €30
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zondag 29.08.2021
19:30 deuren
20:30 start


Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 4
9940 Evergem
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo