Wij gebruiken cookies. accepteer

za 20.05.2023
UITGESTELD

UITGESTELD

Dit concert / deze cursus wordt uitgesteld. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

 

i.s.m. CC De Herbakker

i.s.m. CC De Herbakker

Dit concert is een samenwerking met CC De Herbakker.

Cultuurcentrum De Herbakker

LIESA VAN DER AA

Één van de meest veelzijdige Belgische kunstenaars

Liesa Van der Aa is één van de meest veelzijdige Belgische kunstenaars van het moment. Ze is violiste, zangeres, componiste, producer, actrice en theater- en filmmaakster. In 2012 debuteerde ze met het album ‘Troops’. Nadien volgden onder andere het conceptalbum ‘WOTH’ en de soundtrack voor de film ‘Cargo’. Voor die laatste won ze een Ensor voor beste muziek. Sinds 2017 onderzoekt Van der Aa met het muzikaal labo One Trick Pony de grenzen tussen inhoud, muziek en beeld.

‘Easy Alice’, haar laatste release, is een plaat en ook een film, een verhaal en ook een fragment, complex en tegelijkertijd relevant hedendaags: easy access - of toch niet. De muziek klinkt als eclectische funk, als een kaleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, PJ Harvey en Eminem, Bill Withers en Missy Elliot. Niels Broos, Dries Laheye, Lander Gyselinck, Elisabeth De Loore, David Williamson en Baloji drukten hun artistieke stempel mee op dit verhaal.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en CC De Herbakker en vindt plaats in muziekclub N9.

foto Liesa Van der Aa © David Williamson

Liesa Van der Aa (BE)

Liesa Van der Aa (violiste, zangeres, componiste, producer, actrice, theater - en filmmaakster) is één van de meest veelzijdige Belgische kunstenaars van dit moment. Easy Alice, haar laatste project van eigen hand, is een plaat en ook een film, een verhaal en ook een fragment, complex en t…

Lees meer

VVK/basisprijs: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 20.05.2023
20:00 deuren
20:30 start


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo