Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 13.10.2024
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg, NL) en muziekclub N9 (Eeklo, BE).

WIES + KLEINPUNK

Grensoverschrijdende Nederlandstalige avond

LANDROVERS @ N9

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam. Je hoort ook invloeden van alternatieve rock en elektronica in de muziek van WIES. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden.

Debuutalbum ‘Het Is Een WIES’, met daarop onder meer de single ‘Soms Is Het Te Laat’, verscheen in 2021. In 2023 kwam het tweede album ‘Alles Anders’ uit. Op de plaat hoor je herkenbare boodschappen over leven en dood, vreugde en verdriet, liefde en pijn. Single ‘Ik Zie Ik Zie’ schopte het tot Catch of the day bij Studio Brussel. WIES stond al in uitverkochte zalen als Paradiso, TivoliVredenburg en Trix en speelde op festivals als Pinkpop, Best Kept Secret en Zwarte Cross.

Ook opener Kleinpunk zingt in het Nederlands. De Gentse band was vorig jaar nog finalist bij Sound Track Oost-Vlaanderen. Het viertal combineert venijnige teksten en poedelnaakte muziek en serveert die met zachtgekookte razernij en een vleugje nonsens. Het resultaat is een delicatesse voor hardcore kleinkunstenaars en onschuldige punkers. Nieuwe single ‘Alles Keert’ is net uit.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS en vindt plaats in muziekclub N9 in Eeklo (België).

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens: De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

foto Kleinpunk © Vonkdesign
foto WIES © Lin Woldendorp

WIES (NL)

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam, bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de g…

Lees meer

Kleinpunk (BE)

Klein·punk [klɛinpunk] I. Een Gentse band die de (West-Vlaamse) taalgrens overschrijdt. Staan gekend om hun venijnige teksten en poedelnaakte muziek. Wat dat ook mag betekenen. II. Spoken word en catchy riffs, geserveerd met zachtgekookte razernij en een vleugje nonsens. Een deli…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zondag 13.10.2024
20:00 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo