Wij gebruiken cookies. accepteer

Jazz Brak maakt sinds het begin deel uit van de Brusselse hiphopgroep STIKSTOF. Samen met Zwangere Guy, Astrofisiks en DJ Vega plaveit STIKSTOF sinds 2010 gestaag de weg naar de top, op allerhande festivals en concerten, met klassiekers en bangers.

De Brusselaar die geboren werd als Jasper De Ridder geeft nu een inkijk in zijn persoonlijke leven. Hij zocht de juiste woorden om zijn haat-liefdeverhouding met de Belgische hoofdstad te beschrijven. ‘BRAK’ is de titel van zijn eerste soloalbum, dat op 23 maart 2023 het licht zag. Op die plaat hoor je geen groteske woorden over blaffers en bijters, het is wél een vergrootglas op zijn generatie, zijn omgeving en familie: “Brussel is de stad en we staan er, met liefde! Alles is hier echt! En da ziet ge!”

Jazz Brak nodigt de West-Vlaamse rapper Low G uit als support. Low G bracht in februari 2023 zijn debuutplaat ‘Schijnheilig’ uit. Daarop wisselt hij een goede dosis humor af met eerlijke en rauwe emoties. In de studio werkte hij samen met verschillende producers en hij koos zelf heel bewust de beats. Het resultaat is dus geen soloproject, maar wel een eigen verhaal dat nog dieper in zijn ziel laat kijken. Samen met DJ SNS brengt Low G een liveshow waarbij het publiek ongetwijfeld helemaal uit zijn dak zal gaan!

foto Jazz Brak © Jules Emile J
foto LOW G © Cedric De Praetere

Jazz Brak (BE)

Jazz Brak maakt sinds het begin deel uit van de Brusselse hip hop groep STIKSTOF. Samen met Zwangere Guy, Astrofisiks en DJ Vega plaveien zij sinds 2010 gestaag de weg naar boven op allerhande festivals en concerten met klassiekers en bangers. Als Brusselaar toont Jasper De Ridder aka Ja…

Lees meer

Low G (BE)

De voorbije jaren kwam Low G al met een aantal projecten naar buiten, maar in februari 2023 was het eindelijk tijd voor zijn langverwachte debuutplaat. Die eerste tapes en EP’s waren vooral samenwerkingen met een vaste producer. Daarop wisselde hij een goede dosis humor af met eerlijke en rauwe …

Lees meer

VVK: €20
ADK: €23
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zaterdag 02.03.2024
20:00 deuren
20:30 Low G
21:30 Jazz Brak

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo