Wij gebruiken cookies. accepteer

za 29.04.2017
ONTEIGEND

ONTEIGEND

ONTEIGEND berooft bijzondere locaties in het Meetjesland van hun oorspronkelijke functie en houdt er optredens.ONTEIGEND berooft bijzondere locaties in het Meetjesland van hun oorspronkelijke functie en houdt er optredens.

Onteigend

gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Onteigend: It It Anita, Eraserhead, High Liars

Garage De Wolf, Eeklo

ONTEIGEND berooft bijzondere locaties in het Meetjesland van hun oorspronkelijke functie en houdt er optredens. In Eeklo wordt dat de oude mobilhomegarage De Wolf aan de ovonde. Een avond vol garagerock dringt zich op.

22:30 uur
De Luikse lawaaimakers van IT IT ANITA zijn fan van noiserockriffs en oerkreten. Ze deinen gelukkig niet terug voor wat subtiele nuances alhier en intrigerende onderlagen aldaar. Denk aan Fugazi, Metz, At The Drive In, Mogwai en Sonic Youth en word gelukkig.

21:00 uur
Eraserhead haalt psychedelica, noise, garage en punk door de mangel. Volgens enola.be klinken de Kortrijkzanen op debuut EP ‘Wartapes’ als de vroege Flaming Lips. Poppunt hoort flarden The Kills en Ty Segall. An sich maakt het niets uit, want Eraserhead heeft een nummer getiteld ‘Trompetstront’. Dat kan niet mislukken.

20:00 uur
High Liars brengen rock doordrongen van post en sferische sounds en doen je verdrinken in een zee van instrumentale symbiose. De band is ontsproten uit Meetjeslandse aarde, waardoor hun sound pittiger is dan de radijzen in jouw moestuin.

Garage De Wolf is autovrij. Gratis parkeren kan op straat of op de parking van Delhaize.

 

 

It It Anita (BE)

With their 90’s Noise Rock riffs and primal screams coming from every fiber of their being, IT IT ANITA (Belgium) might seem pretty simple. But if you take a closer look, you'll find some subtle nuances and intriguing depth. Besides seething fire there's also intense desire, crippling fear, ange…

Lees meer

Eraserhead (BE)

Eraserhead is een band die psychedelica, noise, garage en punk door de mangel haalt, maar naar eigen zeggen “nooit de gebruiksaanwijzigingen heeft gelezen”. Wél draagt het Kortrijkse vijftal creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel. Bizarre songtitels (‘Trompetstront’ is een winnaar!), …

Lees meer

High Liars (BE)

High Liars speelt ten dans, rock doordrongen met post en sferische sounds. Verdrink in een zee van instrumentale symbiose. Rechttoe rechtaan, ontsproten uit Meetjeslandse aarde, waar hun sound pittiger is dan de radijzen in uw moestuin.

Lees meer

GRATIS

zaterdag 29.04.2017
deuren 19:00
start 20:00

Garage De Wolf
Leopoldlaan 4
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo