Wij gebruiken cookies. accepteer

Na zijn succesvolle debuutalbum ‘Big Enough’ en de daaropvolgende tournee dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolger, en daarvoor wilde frontman Michiel Libberecht terugkeren naar de essentie van de band: intimiteit vanuit een akoestische basis. Inspiratie haalde hij bij de American way of songwriting, met elementen uit de folk en country, en invloeden als Kevin Morby, de akoestische Beck en soundtracks van Ennio Morricone en Daniele Luppi.

Het resultaat is een verbluffend, gevarieerd en toch coherent album dat in februari 2024 verschijnt. Libberecht komt persoonlijker uit de hoek en toont zich in elke song een rasechte verhalenverteller. Bewijs daarvan is de eerste single ‘Lover To Stranger’.

De échte Mooneye-ervaring beleef je live, tijdens dit eerste concert van zijn album release tour door België, Nederland en Duitsland. Met nieuwe songs, hits als ‘Bright Lights’, ‘Fix The Heater’ en ‘Thinking About Leaving’, geliefde albumtracks en een band die na jaren perfect op elkaar is ingespeeld, is een muzikale topavond verzekerd.

foto MOONEYE © Valerie De Backer

Mooneye (BE)

Na het succesvolle debuutalbum Big Enough en de daaropvolgende tournee dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolger, en daarvoor wilde frontman Michiel Libberecht terugkeren naar de essentie van de band: intimiteit vanuit een akoestische basis. Inspiratie haalde hij bij de American way …

Lees meer

VVK: €20
ADK: €23
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

vrijdag 08.03.2024
20:00 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo