Wij gebruiken cookies. accepteer

STIKSTOF is het geesteskind van Jazz, Zwangere Guy en Astrofisiks, live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 hebben ze een gezicht gegeven aan de Brusselse rapscène en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel.

Na twee platen (‘STIKSTOF’ en ‘/02’) over het straatleven in de grootstad zette STIKSTOF drie jaar geleden met ‘Overlast’ de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Op 1 oktober verschijnt vierde album ‘Familie Boven Alles’. De singles ‘Ambras’ en ‘Driedubbeldik’ beloven alvast veel goeds!

Support is de ruwe Antwerpse rapdiamant Ronnyhuana. Verwacht je aan recht voor de raap teksten en straffe zelfgemaakte donkere beats. Zijn laatste releases geven aan dat hij klaar is voor het echte werk.

Plaatjes voor en na door DJ RESTLESS.

GEEN CORONAREGELS
Dit concert gaat door zonder coronaregels. Weg met die mondmaskers, bubbels en social distance, dus! Bovendien heb je geen Covid Safe Ticket, bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

foto STIKSTOF © Yaquine Hamzaoui

STIKSTOF (BE)

STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy & Astrofisiks, live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 hebben ze een gezicht gegeven aan de Brusselse rapscène en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Br…

Lees meer

Ronnyhuana (BE)

De ruwe Antwerpse rapdiamant Ronnyhuana brengt recht voor de raap teksten en straffe zelfgemaakte donkere beats. Zijn laatste releases geven aan dat hij klaar is voor het echte werk.

Lees meer

VVK: €22
ADK: €25
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 09.10.2021
20:00 deuren + DJ Restless
21:00 Ronnyhuana
21:30 Stikstof
aansluitend: DJ Restless
Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo