Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 05.11.2021

Tré Burt

solo

Traditional Folk Music From a Proudly Black Perspective

Tré Burt is een singer-songwriter uit Sacramento, Californië. In 2019 tekende hij bij John Prine’s Oh Boy Records. Dat label re-releaste zijn debuutalbum ‘Caught It From The Rye’ op 31 januari 2020. Op het album etaleert Burt zijn lo-fi, rootsy esthetiek, die hij ontwikkelde door te busken in de straten van San Fransisco én door de wereld rond te reizen op zoek naar inspiratie.

Tré Burt heeft - net zoals zijn grote voorbeeld Prine - het oog voor detail van een dichter, het gevoel voor verhalende precisie van een chirurg en het natuurlijke talent voor tijdloze melodieën van een folkzanger. Voor zijn meest recente single ‘Under the Devil’s Knee’ werkte hij samen met Leyla McCalla (Carolina Chocolate Drops), Allison Russell (Birds of Chicago) en folkpunker Sunny War.

foto Tré Burt © Evan JB Atwood

Tré Burt (US)

Tré Burt is a singer-songwriter based in Sacramento, California signed to John Prine's Oh Boy Records in 2019. “Caught It From The Rye” Tré Burt’s debut album, was re-released on the label January 31, 2020. The album showcases Burt's literary songwriting and lo-fi, rootsy aesthetic, which he hon…

Lees meer

VVK: €12
ADK: €15
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 05.11.2021
20:00 deuren
20:30 start


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo