Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 03.04.2020
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Yevgueni + support

20 jaar! - LANDROVERS @ De Spot Middelburg

UITGESTELD

Concerten bij muziekclub N9 opgeschort tot en met 3 april

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden alle concerten bij muziekclub N9 tot en met vrijdag 3 april opgeschort. Het betreft de concerten van Jamaican Jazz Orchestra (zaterdag 14 maart), Steven De bruyn (zaterdag 21 maart), Ansatz der Maschine (vrijdag 27 maart) en Yevgueni (vrijdag 3 april, in De Spot Middelburg).

We gaan nu samen met de bands op zoek naar nieuwe data. Meer nieuws daarover volgt. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gehouden via e-mail.

We volgen de situatie verder op de voet. We danken al onze bezoekers voor hun begrip en geduld.

Zit je nog met vragen over het coronavirus? Raadpleeg dan de website van FOD Volksgezondheid.

Draag zorg voor je naasten en voor jezelf!

Yevgueni staat met ‘Als ze lacht’ in de top 15 van beste Belgische nummers ooit, tussen namen als Raymond van het Groenewoud en Jacques Brel. Volkomen terecht, want Yevgueni maakt prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. De rake songteksten zijn van de hand van frontman Klaas Delrue, die ze brengt met warme, ingetogen stem.

Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat wordt in Vlaanderen uitbundig gevierd met onder meer een nu al zo goed als uitverkochte wintertournee, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral met een best of album. Dat leek ons een uitstekende gelegenheid om ook Nederland te laten meevieren. Na een zeer succesvolle voorstelling van het laatste album  ‘Tijd is Alles’ in 2018 in Paradiso wordt 2020 ongetwijfeld de grote vlucht vooruit in Nederland!

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Eeklo naar Middelburg en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 19:00 uur aan N9 villa. 

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

foto Yevgueni © Guy Kokken

Yevgueni (BE)

Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat viert de band uitbundig met onder andere een wintertournee - nu al zo goed als uitverkocht, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral: een best of album. Op dat dubbelalbum vind je alle singles die de voorbije 20 jaar uitgebracht werden, samen met…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €15,5
Bus Eeklo - Middelburg - Eeklo: €5

staand concert

vrijdag 03.04.2020
20:00 deuren
20:30 start


De Spot
Beddewijkstraat 15
4331 Middelburg
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo