Wij gebruiken cookies. accepteer

De Brusselse hiphopper Zwangere Guy speelt op dinsdag 20 juli een last minute try-out in de Huysmanhoeve in Eeklo. Hij doet dat als voorbereiding op zijn concert op Werchter Parklife. ZG belooft een festivalset met alles erop en eraan, inclusief indrukwekkende lichtshow!

ZWANGERE WIE?
Zwangere Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid. Op debuutalbum ‘Wie Is Guy?’ (2019) had hij nog de spots op de kieren in de maatschappij gericht: armoede, partnergeweld en verslaving. Zijn laatste album ‘BRUTXXL’ (2020) toont aan dat ZG nog maar aan het warmlopen is. Je hoort iemand die zijn toekomst kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wie hij voordien al was.

In de nasleep van zijn debuutalbum speelde Zwangere Guy alle festivals plat: Couleur Café, Werchter, Down The Rabbit Hole, Dour en Lowlands. Hij verkocht zalen uit in België en Nederland. Ondertussen kreeg hij al vijf keer de AB vol.

LAST MINUTE TRY-OUT
Zwangere Guy speelt binnenkort op Werchter Parklife, en was nog last minute op zoek naar een try-out om zijn set uit te proberen. Muziekclub N9 bouwt speciaal daarvoor het podium op de Huysmanhoeve twee weken vroeger dan gepland op. In het weekend van 6 augustus staan daar namelijk al concerten op het programma van Admiral Freebee, Roosbeef en Frank Vander linden.

Zwangere Guy brengt zijn lichtshow - op maat van het Werchterpodium - mee. Het belooft dus een spectaculair optreden te worden.

foto Zwangere Guy © Moharam Fouad

PRAKTISCH

::TICKETS::

- Het concert is volledig uitverkocht. Er zullen geen tickets meer te koop zijn aan de kassa.
- Je ontvangt je ticket(s) via mail. Je kan je ticket afdrukken, of tonen op je smartphone. Zorg er in dat laatste geval voor dat de barcode volledig op het scherm staat, en dat de helderheid van je scherm op maximum staat.
- Hou je ticket klaar als je de kassa nadert.


::TIMING::
21:00 deuren
22:00 Zwangere Guy

::LOCATIE + BEREIKBAARHEID::
Huysmanhoeve
Bus 1 (zijstraat Peperstraat)
9900 Eeklo

- De Huysmanhoeve ligt op wandel- en fietsafstand van centrum Eeklo. Er is een fietsenstalling voor het poortgebouw.
- Eeklo Station ligt op 30 minuten wandelen of 10 minuten fietsen van de Huysmanhoeve. Plan je reis via www.b-rail.be.
- Kom je met de bus? Stap dan af aan Halte Eeklo P.T.I. (Lijn 63) of Halte Eeklo Busstraat (Belbus Meetjesland). Plan je reis via www.delijn.be.
- Er is een ruime parking achter de Huysmanhoeve. Volg de pijlen. Parkeren in de straat is verboden.

::CORONAPROOF::
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Hou rekening met volgende coronamaatregelen:

- Het is aangeraden om geen verschillende activiteiten te plannen binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

::MONDMASKERPLICHT::
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt.
- Je mag je mondmasker enkel heel kort afnemen om een slokje te drinken. Dat wil niet zeggen dat je mondmasker af mag eens je een drankje hebt.

::BUBBELS::
- Er zijn enkel staanplaatsen voorzien, aan statafels. Wil je samen met je vrienden een tafel delen? Kom dan samen toe!
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 21:00. Het concert start om 22:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een tafel toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht aan je tafel te blijven staan tijdens het concert. Je mag je bubbel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een bestelling af te halen.

::DRINKEN::
- Dranken bestel je via Wat Drink Je? op je smartphone. Je hoeft hiervoor geen app te installeren. Scan de QR-code op je tafel, en de rest wijst zichzelf uit.
- Ook betalen verloopt enkel via de smartphone. Zorg dus voor een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding en betaalapp (Payconiq by Bancontact always does the trick!). Je kan niet met kaart of cash betalen.

- Van zodra je bestelling klaar is kan je die afhalen aan het afhaalpunt. Er mag slechts één persoon per bubbel de bestelling afhalen.

::TRY-OUT 17 APRIL 2020::

Tickets voor de wegens corona geannuleerde try-out van 17 april 2020 zijn ook hier geldig. Kocht je tickets voor deze try-out? Check dan zeker je inbox. Kreeg je geen mail? Neem contact op met tickets@n9.be.

Zwangere Guy (BE)

Wie is Guy? De plaat leverde de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid. Product van de goot werd een rapper met carrière. ZG is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4000 getuigen in de AB heeft ’m de stap van de back-…

Lees meer

WACHTLIJST
Registreer je voor de wachtlijst om verwittigd te worden wanneer nog tickets beschikbaar komen.

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand/zittend concert

dinsdag 20.07.2021
21:00 deuren
22:00 start


Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo