Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 08.04.2022
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Coronabarometer: code geel

Coronabarometer: code geel

Vanaf 7 maart 2022 geldt in België code geel van de Coronabarometer. Dit wil zeggen dat je géén CST en mondmasker meer nodig hebt om concerten en andere evenementen te bezoeken. Er is geen beperking van capaciteit meer. We blijven de luchtkwaliteit bewaken en zorgen voor voldoende ventilatie.

De meest recente corona-info vind je op www.n9.be/corona.

TEMPLE FANG + Neptunian Maximalism And Its Drone Arkestra

Spacerock, psych en drone

LANDROVERS @ muziekclub N9

Temple Fang is een vierhoofdig spacerockmonster uit Amsterdam met een stevige livereputatie in Nederland en daarbuiten. Het viertal brengt muziek die in de smaak valt bij fans van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane. De band debuteerde in 2020 met het album ‘Live at Merleyn’. In 2021 volgde het epische dubbelalbum ‘Fang Temple’ bij Right On Mountain/Electric Spark. De ene helft van de plaat werd opgenomen in de studio, de andere live.

Neptunian Maximalism - NNMM voor de vrienden- is een wisselend collectief van Brusselse muzikanten. Ditmaal spelen ze als een kwintet, het zogenaamde Drone Arkestra. Gitarist en vocalist Guillaume Cazalet (CZLT, SOL KIA, ZAÄAR) en saxofonist Jean- Jacques Duerinckx (ZAÄAR, Ze Zorgs) vormen de kern van de bende. NNMM releaste al de trilogie ‘ÉONS’ - een ode aan de zon, de maan en de aarde - bij I, Voidhanger Records en ‘The Conference Of The Stars’ bij Homo Sensibilis Records. Daarop mengt de band drone metal en spirituele free jazz met psychedelische, kosmische energie.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

foto Neptunian Maximalism © Zoe Nameche

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

 

Temple Fang

Four-headed spacerock monster from Amsterdam with an enormous live reputation in Holland and abroad. Fiercely independent and averse to conventions, it makes sense  that their only release so far is a live recording of a 2019 show in Nijmegen, ‘Live at Merleyn’ that the band put out on their own…

Lees meer

Neptunian Maximalism And Its Drone Arkestra

NEPTUNIAN MAXIMALISM, a.k.a. NNMM is a community of multi occultural engineers (*Genesis P-Orridge) with a variable geometry/line-up. This project was initiated by Guillaume Cazalet (CZLT ; SOL KIA ; ZA AR) and the veteran saxophonist player Jean-Jacques Duerinckx (ZA AR ; Ze Zorgs) in Brussels …

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
Bus Middelburg - Eeklo - Middelburg: €5
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 08.04.2022
20:00 deuren
20:30 NNMM
22:00 Temple Fang

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo