Wij gebruiken cookies. accepteer

za 14.11.2009

HUMb + support: TELEFOENK (BE)

gratis try-out en funk/hiphop/soul party

Tijd om nog eens een feestje te bouwen in N9 villa! Het grote orkest van dienst is HUMb, maar we trappen af met streekproduct Telefoenk.

"Frontman Mike C verzamelde rond zich: keyboard wizard Wim De Roeck, uptempo snare checker David Huylebroeck en boomin’ beat bass phenomenon Bart  Soens. Rap is de rode draad doorheen het repertoire van Telefoenk met veel invloeden uit disco, elektro en reggae. De teksten zijn in het Meetjeslandse dialect, hier en daar horen we ook een flard Algemeen Nederlands, Duits en Frans. Verder staat Telefoenk voor humor, vuilbekkerij, catchy refreinen en een full-live set zonder samples. Binnenkort is ook de eerste single een feit: “Ganz geil”: een vette disco-stomper die heel vlug in de oren kruipt en blijft zitten. Ost-Flämische grundlichkeit is het motto van deze jongens, Meetjeslandse klei in zijn beste muzikale vorm!"

En dan, terug van weggeweest en met hun debuut-cd Wet Sponge In A Dirty Box achter de hand: HUMb. Die verschijnt eind dit jaar, maar de nieuwe show moet worden ingeoefend en waar kun je daarvoor beter terecht dan in N9 villa? HUMb doet het met zijn tienen en in de gelederen merken we muzikanten op die eerder het mooie weer maakten bij o.a. Zap Mama, Brazzaville, Boogie Boy en Starflam. HUMb wist trouwens ook mooi volk aan te trekken als studiogasten op de nieuwe cd: de ons goed bekende Lize Accoe en DJ Grazzhoppa, maar ook een percussionist van Zita Swoon, een trompetist van Daan en een trombonist van Savana Station. De productie was in handen van Stoffel Verlakt, zie o.a. El Tattoo Del Tigre en Sukilove. Genoeg namedropping. Nadat ze in de periode 2000-2005 zo'n 250 keer optraden in België, Nederland en Slovenië is de gerijpte HUMb er nu terug met hun dansmuziek par excellence. Eén advies: join the party!

 

Gratis

zaterdag 14.11.2009
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo