Wij gebruiken cookies. accepteer

Dit concert is geannuleerd. Ticketkopers worden persoonlijk verwittigd.

De Ghanese zanger King Ayisoba is in het bezit van een intrigerende stem. Hij mengt traditionele kologomuziek met hiplife, dat op zijn beurt een blend is van highlife en hiphop. De man en zijn band bedienen zich daarvoor van traditionele instrumenten, maar maken met evenveel plezier gebruik van moderne elektronische snufjes. King Ayisoba klinkt soms erg smooth, maar kan net zo goed rocken als een beest.

King Ayisoba’s laatste plaat ‘1000 Can Die’ is uit sinds maart 2017 bij Glitterbeat Records. Het is de eerste keer dat een album de rauwe energie van een liveshow zo goed vat. Zea van de Nederlandse postpunkband The Ex was de producer van dienst. De Jamaicaanse superheld Lee “Scratch” Perry en de Nigeriaanse afrobeatlegende Orlando Julius werkten er ook aan mee.

 

King Ayisoba (GH)

King Ayisoba is of course not a newcomer, he has released two previous international albums via the wonderful Makkum Records. But the new album "1000 Can Die" is definitely his most expansive effort to date and the first to fully harness the power of his live performances. For this new album he …

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 17.11.2018
GEANNULEERD - CANCELLED

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo