Wij gebruiken cookies. accepteer

Mooneye debuteerde in 2018 met een EP die door de Nederlandse muziekbijbel OOR als “een verzameling meesterlijke popsongs” werd bestempeld. In 2019 volgde een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en een overvolle festivalagenda.

Het afgelopen jaar zat de band rond Michiel Libberecht in de studio om een vervolg te breien aan die eerste EP. Op zijn debuutalbum - dat dit najaar zal verschijnen bij MayWay Records - treedt de singer-songwriter in Libberecht meer dan ooit op de voorgrond. Maar je hoort net zo goed een bezwerende gitaarband.

Mooneye versmelt nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop. Zoals op ‘Bright Lights’, de eerste en merkelijk vrolijke single samen met Meskerem Mees. Maar ook donkere ondertonen blijven een handelskenmerk van de band, dat wordt duidelijk op tweede single ‘Fix the Heater’.

foto MOONEYE © Tom Verbruggen

Mooneye (BE)

Na een eerste EP die in 2018 door de Nederlandse muziekbijbel OOR als een verzameling meesterlijke popsongs werd bestempeld, een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel begin 2019 én een overvolle festivalagenda in de zomer van datzelfde jaar is Moo-neye klaar voor het Grote Werk. …

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

zaterdag 20.11.2021
19:30 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo