Wij gebruiken cookies. accepteer

za 24.10.2020

Peenoise + Geoffrey Burton

release ‘Forevergem’

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 5 juni, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers krijgen binnenkort een mail met meer info.

Peenoise is de band van de drie broers Cesar, Gilles en Titus Pinoy. Ze kregen muziek met de paplepel ingegoten en experimenteren van jongs af aan samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt. Peenoise is een van de laureaten van Sound Track Oost-Vlaanderen. Volgens de Jury vindt de band de perfecte balans tussen toegankelijkheid en experiment.

Sinds februari ligt debuutplaat ‘Forevergem’ in de rekken. Op het album zoekt de band de uithoek van pop op, waar brommende synths, narcotische zanglijnen en krakende gitaarnoise het mooie weer maken.

‘Forevergem’ werd geproducet door Geoffrey Burton, die de avond solo zal openen. De Gentenaar is gitarist, componist en producer. Hij speelde bij onder andere Arno, Iggy Pop, Daan, PJDS, The Rhythm Junks en Triggerfinger en is full time lid van Hong Kong Dong. Daarnaast maakt hij ook muziek voor theater.

Oorspronkelijke support Uma Ch1ne is helaas niet vrij op de nieuwe datum.

 

Peenoise (BE)

Als telgen van een geslacht van podiumkunstenaars, krijgen de drie broers Cesar, Gilles en Titus Pinoy muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan experimenteren ze samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt, als de soundtrack va…

Lees meer

Uma Chine (BE)

Nele De Gussem (Uma Chine, BRNS) bewerkt in haar solo-set nummers van Uma Chine en andere eigen nummers aan de hand van ritmische soundscapes met synths, loops en stem. foto UMA CH1NE © Christophe Brysse

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 24.10.2020
20:00 deuren
20:30 start


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo