Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 in den gevloerden bos - EXTRA CONCERTEN

Muziekclub N9 neemt tijdelijk zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag van juli én de eerste drie zondagen van augustus kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!

PROGRAMMA
zondag 5 juli: SUMI - bekijk de foto's
zondag 12 juli: THE CALICOS (trio) - bekijk de foto's
zondag 19 juli: KAMEEL - bekijk de foto's
zondag 26 juli: MESKEREM MEES - bekijk de foto's
zondag 2 augustus: N∆BOU - GEANNULEERD
zondag 9 augustus: NAIMA JORIS - GEANNULEERD
zondag 16 augustus: LYENN - GEANNULEERD

PRAKTISCH
Zomerbar den gevloerden bos vind je in de Tieltsesteenweg 133, 9900 Eeklo. De concerten vinden buiten plaats. Bij slecht weer voorzien we overdekking. De concerten starten telkens om 16:00. De deuren openen om 15:00. Tickets kosten amper 11 euro per concert en zijn enkel online te koop.

den gevloerden bos

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je uitgebreide bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je je op het terrein verplaatst. Je mag je mondmasker enkel afzetten als je op je stoel zit. Indien het concert luider is dan 80dB en/of bij regenweer is het dragen van een mondmasker ook verplicht.
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je uitgebreide bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je uitgebreide bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.