Wij gebruiken cookies. accepteer

do 08.04.2021
UITGESTELD

UITGESTELD

Dit concert / deze cursus wordt uitgesteld wegens de coronacrisis. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Klik hier voor een stand van zaken

 

Meskerem Mees

jonge singer-songwriter - Winnaar Humo's Rock Rally 2020 - Artist in Residence 2020

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost- Vlaamse.

Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

In oktober 2020 is Meskerem Mees de terechte winnaar van Humo's Rock Rally. Volgens de jury steekt ze er er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit. In 2021 brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

foto Meskerem Mees © pb fotografie

 

Artist in Residence 2020: Meskerem Mees (BE)

Meskerem Mees is in 2020 Artist in Residence* bij muziekclub N9. De jonge singer-songwriter is een van de drie Oost-Vlaamse laureaten van Sound Track. Volgens de Jury klinkt ze al heel volwassen voor haar leeftijd (20 jaar!) en schrijft ze songs met diepgaande teksten. Bovendien neemt ze het pub…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

donderdag 08.04.2021
19:30 deuren
20:30 start


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo